ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑΝΝΑΔΟΥ

Η Ελευθερία Γιαννάδου είναι η pilates expert του γυμναστηριου και οχι μόνο!

Εκτός απο το pilates διδασκει το ίδιο αποτελεσματικά και τα δυναμικά προγράμματα. Η πρώτη της επαφή με την γυμναστική ξεκίνησε απο τα παιδικά της κιόλας χρόνια, όταν μάζευε τα παιδιά της γειτονιάς και οργάνωνε γυμναστικές επιδείξεις για να τις παρουσιάσουν στις μαμάδες τους.

Απο το Δημοτικό ασχολήθηκε με τον στίβο, τελείωσε το Αθλητικό Γυμνάσιο και συνέχισε με την μεγάλη της αγάπη-την γυμναστική-περνώντας στην Γυμναστική Ακαδημία  του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκεί διαπίστωσε οτι η σωστή στάση και λειτουργεία του σώματος είναι αυτο που την ενδιέφερε περισότερο και έτσι ακολουθησε την ειδικότητα ''Προσαρμοσμένη Κινητική Αγωγη''.Σ'αυτήν την ειδικότητα κατέκτησε άριστα την ανατομία του σώματος και την κινησιολογία των μυικών ομάδων.

Στην πρακτική της εξάσκηση ασχολήθηκε με πάρα πολλες κινητικές αναπηριες και την αποκατάσταση τους. Μετά το πέρας των σπουδών, ασχολήθηκε με aerobic, σουηδική γυμναστική, ατομα με ειδικες αναγκες, αθλοπαιδιές και ενόργανη γυμναστικη σε παιδιά. Από το 2009 και μετά ασχολήθηκε με το pilates γιατί διαπίστωσε οτι με τον τρόπο που γυμνάζει οι μυες μακραίνουν και γραμμώνονται και αυτό βοηθάει τον σκελετό να ερθει στην φυσιολογική του θέση. Παρ'ολα αυτα, ασχολείται και με δυναμικά προγράμματα, όπως οι ιμάντες αιώρησης. Δημιούργησε ενα εναλλασόμενης έντασης πρόγραμμα, το Express, για κάψιμο λίπους και ενδυνάμωση μέσα σε μισή μόνο ώρα. Ασχολήθηκε με έντονα καρδιοαναπνευστικά προγράμματα όπως το τραμπολίνο, το aerobic, το step και οι μοντέρνοι χοροί.

Της αρέσει να ασχολείται και να εκπαιδεύεται στο τί είναι κάθε φορά νέο και ''hot'' στον χώρο της γυμναστικής, για να κρατάει πάντα φρέσκα τα προγράμματα της, αλλά και για να έχει να προτείνει στο studio ακόμα ένα πρόγραμμα που είναι επίκαιρο και πολυσυζητημένο!!

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΣΛΗ ΒΙΚΗ »