ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ

Στην κεντρική πλατεία του Άργους Ορεστικού πίσω από την παιδική χαρά βρίσκεται το κτήριο μας. Ξεκινήσαμε το 1990 με μεγάλη ευαισθησία διδάσκοντας στα μικρά παιδιά ρυθμική γυμναστική και χορό, και αερόβια άσκηση και σουηδικές ασκήσεις στους ενήλικες.

 Με την πάροδο του χρόνου εντρυφήσαμε στη Μέθοδο Pilates σαν ολοκληρωμένο σύστημα  εκγύμνασης. Το 2008 το κτήριο ανακαινίστηκε και προσαρμόστηκε στις νέες μεθόδους άσκησης. Μετατράπηκε σε  σύγχρονο studio όπου προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Το μέλημα μας είναι να προσφέρουμε τα καλύτερα μαθήματα στις καλύτερες τιμές. το πετυχαίνουμε διατηρώντας την υψηλής ποιότητας διδασκαλία μας και στα group classes και στις προσωπικές συνεδρίες. Το studio μας γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στα εμπορικού μεγέθους γυμναστήρια και στα μικροσκοπικά δυο ατόμων studios ενισχύοντας την εμπειρία σας και την καταλληλότητα των στόχων σας.

Το “the studio pilates fitness” είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο pilates studio με ποικιλία μικρού και μεγάλου εξοπλισμού ιδανικό για ομαδικές η προσωπικές συνεδρίες.

Στο μεγάλο εξοπλισμό περιλαμβάνονται: reformer, tower, barrel και chair της ευρωπαϊκής ισπανικής εταιρίας” bonpilates” καταξιωμένης στο χώρο εδώ και είκοσι χρόνια. Ο μικρός εξοπλισμός περιλαμβάνει μικρές και μεγάλες μπάλες, λάστιχα αντίστασης, κρεβάτια για mat pilates, αλτηρακια gymstik (καταπληκτικα για ενδυνάμωση πλάτης και όχι μόνο). Όλο τον εξοπλισμό της yoga.

Ιμάντες αιώρησης (καταπληκτικό σύστημα εκγύμνασης για γρήγορη γράμμωση-σύσφιξη για άντρες και γυναίκες.)

Yoga swings είναι οι αιώρες από αλεξίπτωτα με swings δηλ χειρολαβές σε διάφορα ύψη για την εύκολη εκμάθηση της εκπληκτικής μεθόδου “aerial flow technique”

Trabolino: διασκεδαστικό αερόβιο πρόγραμμα χορευτικών κινήσεων πάνω σε ατομικά trabolino, για κάψιμο λίπους και καλλίγραμμα ποδιά γλουτούς κοιλιά!!!

Στο studio μας θα βρείτε άνετο και φιλικό περιβάλλον ,και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες!

https://www.youtube.com/watch?v=IvUt0VkVsUA

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: ΚΑΣΤΟΡΙΑ »