ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Το νέο μας κτήριο στη πόλη της Καστοριάς είναι μοναδικό στο είδος του. Χτισμένο στη νότια παραλία με αυθεντική πέτρα και  καμάρες στο εσωτερικό του, με  minimal design και με θέα στη λίμνη σας προκαλεί να γνωρίσετε και να εντρυφήσετε στo Pilates.

Το περιβάλλον μας εμπνέει απόλυτη αυτοσυγκέντρωση σε κάθε workout. Απέχει μόλις 4΄με τα πόδια από το parking της Νομαρχίας ενώ είστε ευπρόσδεκτοι και με τα ποδήλατά σας.

Το μέλημα μας είναι να προσφέρουμε τα καλύτερα μαθήματα στις καλύτερες τιμές. Το πετυχαίνουμε διατηρώντας την υψηλής ποιότητας διδασκαλία μας και στα group classes και  στις προσωπικές συνεδρίες. Το studio μας γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στα εμπορικού μεγέθους γυμναστήρια και στα μικροσκοπικά δυο ατόμων studios ενυσχιοντας την εμπειρία σας και την καταλληλότητα των στόχων σας.

Το “The studio Pilates fitness” είναι άρτια εξοπλισμένο για μαθήματα Pilates, yoga, ιμάντες αιώρησης, aerial flow technique, fitness και cardio με όλο τον μικρό και μεγάλο εξοπλισμό που αυτά απαιτούν.

Τα χειροποίητα κρεβάτια Reformer, το Arc, τα Foam rollers, είναι της εταιρίας Balanced body των ΗΠΑ κορυφαίας στο είδος της. Τα towers και το barrel είναι της ισπανικής εταιρίας” BONPILATES” καταξιωμένης και αυτής στην Ευρώπη εδώ και είκοσι χρόνια. Ο εξοπλισμός του personal fitness είναι από την επίσης αμερικάνικη εταιρία PRECOR και ο μικροεξοπλισμός του studio είναι Ευρωπαϊκός. Είμαστε πραγματικά περήφανοι που είμαστε δυο από τα επιλεγμένα studios που προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας μ ’αυτό το υπόβαθρο και τόσο οικονομικές τιμές.

https://www.youtube.com/watch?v=IvUt0VkVsUA

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ